Prezentacija studijskoga putovanja

I gotovo dva mjeseca nakon povratka u Zagreb, naši se članovi nostalgično prisjećaju studijskoga putovanja u Istanbul što smo ga organizirali u rujnu ove godine. Na izlaganju održanome u dvorani 5 Filozofskoga fakulteta, kojemu je prisustvovao velik broj studenata prve godine, naših novih članova, imali smo priliku čuti kako je to bilo na studijskome putovanju.

Tehničke detalje o putovanju iznio je predsjednik Kluba, Marko Šapina, ponovno zahvalivši svima koji su mu pomogli u organizaciji i potpomogli njegovu provedbu: Turskoj agenciji za koordinaciju i suradnju (TIKA), Veleposlanstvu Republike Turske u Zagrebu i Katedri za turkologiju. Prisjetili smo i novih poznanstava – Generalnoga konzulata Republike Hrvatske u Istanbulu.

Potom su naši članovi Lucija Žilić i Filip Seferi u polusatnome izlaganju predstavili terensku nastavu, opisali mjesta koja smo posjetili, ali i istaknuli važnost održavanja iste. Prezentaciju smo završili željom da se slično putovanje ponovi i dogodine, a kasnije pogledali film Öldür Beni Sevgilim na petoj filmskoj projekciji.