Blagdanski kružoci KST-a: Divanimo zajedno

Ispraćajući od prijašnjih po svemu različitu 2020. godinu članovi Kluba studenata turkologije pokreću svoj novi program – kružoke. Prvi set kružoka održat će se u posljednjem tjednu prosinca, a drugi početkom siječnja, oba putem platforme Google Meet na hrvatskom jeziku, a na neformalnim će se razgovorima u opuštenoj atmosferi raspravljati o aktualnim pitanjima.

U razdoblju kada općezdravstvena situacija diktira način provođenja svih klupskih aktivnosti, od kojih se većina ipak temelji na susretima licem-u-lice, treba paziti i na psihičko zdravlje. Ponukani cijelom situacijom, tužni jer smo zakinuti za važan aspekt našega djelovanja – druženje, organiziramo neformalna virtualna druženja članova Kluba studenata turkologije.

S ciljem međusobnog upoznavanja, razmjenjivanja iskustava i osvješćivanja zajedničkih problema organiziramo susrete na kojima ćemo se imati priliku upoznati, razmijeniti informacije, saznati više jedni o drugima, postaviti pitanja i sl.

Datumi kružoka:

PRVI SET

27. prosinca 2020. u 15:30 (nedjelja) Zašto i kako turkologija? Prvi susreti s turskim.

28. prosinca 2020. u 15:30 (ponedjeljak) Erasmus u Turskoj. Zašto da i zašto da? Iskustva i pitanja.

29. prosinca 2020. u 15:30 (utorak) Putovanja u Tursku. Projekti u Turskoj. Prisjećanje na terensku nastavu.

30. prosinca 2020. u 15:30 (srijeda) Zablude o Turskoj i predrasude. Kako odgovoriti?

DRUGI SET

3. siječnja 2021. u 15:30 (nedjelja) Turska hrana i piće.

4. siječnja 2021. u 15:30 (ponedjelj) Uvijek me zanimalo…

5. siječnja 2021. u 15:30 (utorak) Zaključno druženje.

Ovih blagdana jedni drugima podarimo pažnju, slušajmo jedni druge, upoznajmo se, prepoznajemo. Pripremite čaj, kavu i novogodišnje kolače, uključite mikrofone i slušalice.

Program je namijenjen isključivo za studente, članove Kluba studenata turkologije. Poveznica za priključivanje bit će podijeljena naknadno.

Odgovori