Otvorena izložba „Jesen u Istanbulu“

Prigodnim je programom u sklopu Tjedna turske slovne revolucije sinoć otvorena izložba „Jesen u Istanbulu“ na kojoj su izložene studentske fotografije nastale tijekom rujanskoga studijskog putovanja u Istanbul.

Nakon izvedbe pjesama i krasnoslova poezije na dvama jezicima, posjetitelji su imali priliku razgledati petnaest fotografija i zasladiti se na zakuski. Na dolasku na otvorenje zahvaljujemo dekanici Filozofskoga fakulteta gđi Vesna Vlahović-Štetić, prodekanu za poslovanje Mateusz-Milan Stanojević, zamjeniku Veleposlanika Republike Turske u Hrvatskoj, g. Fatihu Kayi, koordinatoru Turske agencije za koordinaciju i suradnju, g. Haşimu Koçu, potpredsjednici Hrvatsko-turske udruge prijateljstva, gđi Jani Bušić, kao i svim čitačima, izvođačima i dragim članovima Kluba koji su nesebično pomagali u organizaciji.

Posebne zahvale upućujemo predsjedniku Hrvatsko-turske udruge prijateljstva, gdinu Goranu Beusu Richemberghu, na podršci pri izradi fotografija, kao i dragim profesoricama Marti Andrić, Azri Abadžić Navaey, Barbari Kerovec, Demet Kardaş te profesorima Ekremu Čauševiću i Özgüru Öneru što su s nama bili na za nas vrlo važnome događaju.